VAJEČNÉ POKRMY

Vajíčková pomazánka.

  Suroviny: 2ks vejce 50g rostlinný tuk(např. Flora, Rama) 50g máslo(pokojové teploty) 1PL hořčice sůl, pepř pažitka Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo tak, že je vložíme do studené vody se špetkou soli a vaříme 8 až 10 minut. Potom necháme vychladnout. V misce si rozmačkáme vidličkou povolené...

Vaječná omeleta s bylinkami a rajčaty - Frittata.

  Suroviny: 2 porce 4ks vejce 2ks rajčata jarní cibulka sůl, pepř olivový olej 25g máslo parmezán hladkolistá petržel kopr pažitka jarní cibulka Postup: Do nahřáté pánve, kterou jde použít i v troubě, nalejeme 2PL olivového oleje a máslo. Vedle v misce si našleháme vajíčka, přidáme nasekané...

Diskusní téma: VAJEČNÉ POKRMY

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek