VAJEČNÉ POKRMY
Vajíčková pomazánka.
Suroviny:
2ks vejce
50g rostlinný tuk(např. Flora, Rama)
50g máslo(pokojové teploty)
1PL hořčice
sůl, pepř
pažitka
Postup:
Vejce si uvaříme na tvrdo tak, že je vložíme do studené vody se špetkou soli a vaříme 8 až 10 minut. Potom necháme vychladnout. V misce si rozmačkáme vidličkou povolené...
Vaječná omeleta s bylinkami a rajčaty - Frittata.
Suroviny:
2 porce
4ks vejce
2ks rajčata
jarní cibulka
sůl, pepř
olivový olej
25g máslo
parmezán
hladkolistá petržel
kopr
pažitka
jarní cibulka
Postup:
Do nahřáté pánve, kterou jde použít i v troubě, nalejeme 2PL olivového oleje a máslo. Vedle v misce si našleháme vajíčka, přidáme nasekané...
Diskusní téma: VAJEČNÉ POKRMY
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.